Tuesday, 1 January 2013

(HOT) MIRACLE MASK RM15 Only!

Tuesday, 1 January 2013

Hari ni mira nak update tentang produk kecantikan yg sangat2 bestt iaitu MIRACLE MASK..produk ni sangat hot di pasaran taw,rmai yg dh menggunakannya..dah  2 thun mira guna masker ni,kesannye amat2 lah puas hati..so sekrg mira nak share dgn korang sume:)
*produk ni 100% natural daripada herba,kulit kayu manis dan gamat taw,x der bahan kimia:)
       *amat sesuai untuk semua jenis kulit eaa..
*yg ade masalah resdung,amat digalakkan pkai masker ni:)
*produk ni dpt menghilangkan lebam d bwh mata..
       *dan yg paling best,masker ni dapat mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut:)
*KLIK di sini



PRICE : RM15 (Not include postage)

Kod: Miracle Mask



 

  It's me!!hehe..hasil 2 tahun mengamalkan Miracle Mask ni..





So,korang tunggu ape lagi,jum try Miracle Mask ni,belum cuba belum taw:)


15 comments:

wani said...

ada testimonial tak?

Myra said...

hye wani..testimonialnye ade..cer tgk kat ats tu;)

saffiya_aleesya @ echa said...

aduh lamanya sampai 2 tahun tuu

Myra said...

safiya-x lah dear..x lama pun,u pakai sebulan boleh nampak hsilnyaa..myra sejak skulah lgi pakai produk ni:)

Anonymous said...

produk nie kite kne bancuh or instant jea ?

Mera Hadi said...

miracle mask termasuk postage bpe rm?

Mera Hadi said...

miracle mask bape rm include postage

Myra said...

cuma tambah rm6 untuk postage..so total rm21:)

Mera Hadi said...

ok,tenks (: nk try lah! nti ble dh bnk in mera inform blek

Myra said...

mera:try lah!!confrm x rugi taw:)produk ni org melayu kite jgk yg buat n 100% natural:)

~♥ iella ♥~ said...

Nak order..tp bila wt pembayaran comform leh dapat ka..? Takut..sbb sya first time beli guna online..

ILA said...

SATU BEKAS TU TAHAN PAKAI BP LME?

Anonymous said...

Bleyh cod area kl x?

Anonymous said...

Cmne nk order ye??

Hana Maroo said...

Terharu tergolong dlm blog yg Myra rs best... heeeeee tq.. follow u back. nice blog sis.

PLACE YOUR ORDER NOW!

As salam, terima kasih kerana ingin membeli-belah di De' Myra Shop.Sila pastikan anda mengisi ORDER FORM dibawah dengan lengkap yer supaya tidak timbul sebarang masalah semasa kami membalas order anda. Jika anda telah benar2 bersedia utk membeli dan membuat pembayaran spt tempoh yg telah diberikan, baru anda isi form yer
NAMA:
EMAIL:
ALAMAT
POSKOD:
NUM TELEFON:
KOD/ITEM/KUANTITI/SAIZ:
PILIHAN KEDUA (JIKA ITEM DIATAS TIADA):
CARA PEMBAYARAN MAYBANK (152077390232) SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CIMB (04120024128529)SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CARA PEMBAYARAN:
PERTANYAAN :
SAYA BERSETUJU TEMPAHAN SAYA DIBATALKAN SEKIRANYA SAYA TIDAK MEMBUAT PEMBAYARAN SELEPAS 24 JAM TEMPAHAN DIBUAT: YA

Create a web form here

Jom Klik LIKE!

 

Copyright © 2013 Reserved to De' Myra Shop
Design by Cik Kumbang