Sunday, 25 August 2013

Bedak Arab (kokuryu super summer cake)

Sunday, 25 August 2013
Hye semua,dah lama x update blog ni..hari ni myra nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 Arab..Perempuan Arab suke taw pakai bedak ni.Bedak ni mudah jer nak pakai,bererapa minit jer pakai,kulit kita akan kelihatan gebu,berseri,cun dan yang penting terasa ringan di muka(tidak melekit langsung).



HARGA PASARAN : RM68.00 

OUR PRICES
1pcs : RM45.00
2pcs : RM80.00
 
SETIAP PEMBELIAN BEDAK ARAB AKAN MENDAPAT FREE GIFT (SPONGE KOKORYU DAN LIPS BALM NIVEA)
50G (TAHAN SEHINGGA 4 BULAN)
OPEN FOR WHOLESALE (MIN 10PCS)

(Email : demyrashop@ymail.com for the best prices)

 
Pilihan warna :
Orange Blush : untuk kulit sederhana cerah (kuning langsat )
Russet : untuk kulit sederhana/natural (sesuai untuk semua jenis kulit esp.asian people)
Cherry : untuk kulit putih cerah
Cherry Pink : untuk kulit putih cerah,mahu nampak kemerah-merahan (nak effect lebih pinky)

 Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x per,just sapu bedak arab ni jer..Antara kelebihan Bedak Arab :
Mengikut aliran darah pemakai.
Kemas dan sekata.
Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda.
Dapat mengecutkan jerawat.
Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik
Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus meresap ke dalam wajah anda.
Tidak berminyak.
Tahan selama lebih 8 jam.Suci dan halal,boleh dibawa solat.
Mempunyai UV protection.

 Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru,bolehla cuba Bedak Arab ni.Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw,dah banyak kali myra restok tetap habis licin,so sape2 yang berminat cepat2 order ea.
 Kecantikan terletak di tangan anda 


TESTIMONI PENGGUNA BEDAK ARAB

Banyak lagi testimoni Bedak Arab ni taw..untuk view bolek Klik 

13 comments:

NH OnlineShop said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lis Norhalis said...

Hi, sy nk order mcmana ek?

Unknown said...

cmner nk order? ada lg tak?

Unknown said...

cmner nk order? ada lg tak?

NuTtYcLosEt said...

hi macam maner nk order

Nurul Nad said...

betul2 My cousin pun ada pkai bedak arab ni. Muka dia jd gebu! cantik sgt :)))

MARIANI BINTI BARJAH said...

NAK ODER N NAK JADI DEALER/STOKIS CAM NER..

Cikgu Fatima said...

SAYA DAH BUAT PEMBAYARAN...HARAP BLEH POS SCEPAT MUNGKIN..THANKS

Cikgu Fatima said...

saya dah buat pembayaran...harap bleh pos secepat mungkin..thanks..:)

Anonymous said...

kalau pakai gitu je tak boleh ke? Tanpa basahkan span?

cikgu najdi said...

Salam.. Lelaki pon boleh pakai juga ke?

Anonymous said...

cikgu najdi : agak2 le bro ..laki pon nak pakai bedak ke??? hai...

Anonymous said...

nak order mcm mana?

PLACE YOUR ORDER NOW!

As salam, terima kasih kerana ingin membeli-belah di De' Myra Shop.Sila pastikan anda mengisi ORDER FORM dibawah dengan lengkap yer supaya tidak timbul sebarang masalah semasa kami membalas order anda. Jika anda telah benar2 bersedia utk membeli dan membuat pembayaran spt tempoh yg telah diberikan, baru anda isi form yer
NAMA:
EMAIL:
ALAMAT
POSKOD:
NUM TELEFON:
KOD/ITEM/KUANTITI/SAIZ:
PILIHAN KEDUA (JIKA ITEM DIATAS TIADA):
CARA PEMBAYARAN MAYBANK (152077390232) SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CIMB (04120024128529)SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CARA PEMBAYARAN:
PERTANYAAN :
SAYA BERSETUJU TEMPAHAN SAYA DIBATALKAN SEKIRANYA SAYA TIDAK MEMBUAT PEMBAYARAN SELEPAS 24 JAM TEMPAHAN DIBUAT: YA

Create a web form here

Jom Klik LIKE!

 

Copyright © 2013 Reserved to De' Myra Shop
Design by Cik Kumbang