Tuesday, 12 March 2013

BAMBOO CHARCOAL BODY SHAPER(SLIMMING SUIT)

Tuesday, 12 March 2013
Assalamuailaikum w.b.t

Dah lame x update blog ni..maaf yaa...Hari ni myra nak share dengan korang tentang Bamboo Charcoal Body Shaper (Slimming Suit)...alhamdulilah,hampir setahun myra amalkan pakai corsex ni,hasilnya sangat2 la memuaskan...nak pakai baju ape2 pun dah tak risau,sebab corsex ni dapat menyembunyikan lemak di badan ,dan menampakkan bentuk tubuh badan kelihatan langsing.

Natural Slimming suit bamboo ini diperbuat daripada kain yang sangat selesa untuk dipakai oleh setiap lapisan umur.Ianya dapat membakar lemak dan menampakkan tubuh anda kelihatan langsing. .Antara kebaikan corsex ini adalah: 

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
-Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Kenapa kita perlu amalkan pakai korset?
Bagi yang mengimpikan bantuk badan yang cantik,punggung dan dada yang menawan,pinggang yang ramping,serta badan yang sihat sehingga tua,mulakanlah penjagaan tubuh anda dari sekarang sebelum terlambat terutamanya anak-anak dara kerana dari semasa ke semasa bentuk badan kita sentiasa berubah,tambat selepas kita berkahwin dan bersalin.

  Kecantikan Terletak di Tangan anda   

SIZE
Size S-M (45-60kg) : Pinggang < 30 inci, pinggul < 38 inci, berat < 60kg
Size L-XL (60-80kg) : Pinggang > 30 inci, pinggul > 38 inci, berat > 60 kg

HARGA PASARAN : RM60.00 AND ABOVE

OUR PRICE : RM45.00 ONLY! 
(FREE POSTAGE)

KOD : SLIMMING SUIT NATURAL BAMBOO













KLIK HERE!

P/S : Jangan lupa like page FB De' Myra Shop:
FB De' Myra Shop

5 comments:

Aini Ahmad said...

dik, PM harga ni kat akak...masih da stok lagi ke?
FB: http://www.facebook.com/nooraini.ahmad1?ref=tn_tnmn
email: aini0309_87@yahoo.com.my

Farah Adila said...

hi dik...
bole email akak...farah_amri@yahoo.com
masih ada stok lg ke?akak nk order la...
masih hrga yg sama ke rm58....ada cas jg ke klu kt sabah?

b said...

ad lg ta ??

b said...

ad ag ta ??

Anonymous said...

thanks corset dah smpai,tapi kenapa xde dalam kotak ye?

PLACE YOUR ORDER NOW!

As salam, terima kasih kerana ingin membeli-belah di De' Myra Shop.Sila pastikan anda mengisi ORDER FORM dibawah dengan lengkap yer supaya tidak timbul sebarang masalah semasa kami membalas order anda. Jika anda telah benar2 bersedia utk membeli dan membuat pembayaran spt tempoh yg telah diberikan, baru anda isi form yer
NAMA:
EMAIL:
ALAMAT
POSKOD:
NUM TELEFON:
KOD/ITEM/KUANTITI/SAIZ:
PILIHAN KEDUA (JIKA ITEM DIATAS TIADA):
CARA PEMBAYARAN MAYBANK (152077390232) SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CIMB (04120024128529)SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CARA PEMBAYARAN:
PERTANYAAN :
SAYA BERSETUJU TEMPAHAN SAYA DIBATALKAN SEKIRANYA SAYA TIDAK MEMBUAT PEMBAYARAN SELEPAS 24 JAM TEMPAHAN DIBUAT: YA

Create a web form here

Jom Klik LIKE!

 

Copyright © 2013 Reserved to De' Myra Shop
Design by Cik Kumbang