Monday, 2 July 2012

(HOT) SATIN INNER INSPIRED BY MAYSAA RM50 Only!

Monday, 2 July 2012
READY STOCK!!

Inner satin mysaa ni sangat2 la special,sebabnye:
*Inner satin ni mempunyai zip di belakang,dan sesuai untuk semua saiz muka/kepala..
*Mempunyai jahitan "tirus'' pada tengah2 dahi,untuk mengelakkan muka nmpak bulat.
*boleh digayakan dengan shawl ala2 yuna.
*sesuai di pakai ketika aktiviti riadah,aktiviti lasak dan berenang.
*sejuk jer bila pakai,tidak panas. 
*stock tak banyak taw,so sape2 yg berkenan tuh cepat2 isi form ea..

MUST HAVE!!!!
Sangat rugi kalau tak grab..

Material body:  Cotton Lycra High Quality
Material Awning: Satin High Quality
Harga asal: RM60

      

HARGA PROMOSI: RM 50 ONLY(not include postage)

 *contoh pemakaian inner satin mysaa warna hitam 

*pelbagai  warna ada taw!!rambang mata tengok:)


 Kod: MYS  BLACK
Status:Available

 
Kod: MYS BROWN
Status:Available

 Kod:MYS OFF WHITE
Status:Available

 Kod: MYS PINK
Status:Available


 Kod: MYS GREY
Status:Available


KOD: MYS OREN
STATUS: AVAILABLE


KOD : MYS RED
AVAILABLE


KOD : MYS DARK BLUE
AVAILABLE

KOD : MYS DARK BROWN
AVAILABLE

KOD : MYS TURQUIOSE
AVAILABLE

KOD : MYS PEACH
AVAILABLE

KOD : MAROON
AVAILABLE




OUR CUSTOMER



Irine is wearing inner satin maysaa black..lawa sesangat irine pakai:)
Korang boleh baca review Irine tentang Inner Satin Maysaa di sini:

36 comments:

finiey said...

dear. bnyak lagy tak inner hitam tu. nak reserve boley?

Myra said...

ada dear..nanti isi form ya..

Myra said...

belakang inner satin ni,bukan bonggol taw..itu just sanggul model je..

Lyana Hisham said...

myra, can't wait for the inner..nnt da pos bgtau ea..hee :)

Myra said...

dear lyna,sabar taw..esok myra pos.dah dapat nanti mesti sukee punye:)

NishaBaharin said...

inner ni mmg semata-mata inner atau sekali dengan shawl yg mcm irine pakai tu?

Myra said...

nisha-ini inner sahaja:)

yanapurplepink said...

ader lagi tak...

Anonymous said...

Kak Myra , macam mana nak isi form? I nak beli inner satin ni :) but sorry I tak ada blog ~

NishaBaharin said...

oh then irine punya tu maysaa scarf eh? nak yg mcm irine tu :)

Myra said...

yana:ada lgi dear..oder lah:)

-x per,nanti adik just sms ke num ni ya 0146398897

nisha:yup dear..beli lah 1.masih available:)

NishaBaharin said...

okay mmg nak beli. apa code utk maysaa scarf mcm irine tu eh? sy nak warna hitam :)

Syafila Abidin said...

kak.. nape mahal sgt? hihi.. student cm saya tak mampu la.. tp teringin T.T

Myra said...

nisha baharin-x per,awk isi jer code innet satin maysaa black;)

syafila:dear,susah taw nak buat inner satin ni,sbb tuh mhal..kainnya pulak berkualiti tinggi syg:)

Lyana Hisham said...

thank u myra, parcel da sampai..love it! :)

Myra said...

lyna:most welcome dear..msti cantik u pakai;)nanti post pic pkai inner tuh kat page de myra shop taw!thanks a lot dear:)

NishaBaharin said...

i dh place order. reply my email so that i can bank in the payment. nak tau available lg ke tak :) thanks

Lyana Hisham said...

cne nk post? i ade upload kat my blog :)

diana said...

Nk Bli banyak, bleh kurang x?

Myra said...

DIANA-boleh dear..email jer myra oky;)

Anonymous said...

kak... inner ni sama cm nora danish pakai dlm cite tentang dhia ker?

Anonymous said...

salam myraa .klu inner tu beli 3 helai, bole dpt less takk ? -intan sofea, wp labuan-

Myra said...

yup,inner ni mcm nora danish pakai tu:)

intan:boleh dear:)

mary ann ;) said...

myraaaa, sy dah terima inner tu...thanks tau!

tak sabar nak try! ;) ;)

Myra said...

mary ann:thanks dear..nanti upload la gmbar awak pkai inner tuh taw..nak tgk:)

mary ann ;) said...

hai myra!

jom tengok apa yang saya dah update nieh...hehehe

http://mynameismryna.blogspot.com/2012/01/satin-inner-de-myrashop.html

mary ann ;) said...

boleh je kalau nk copy pic tu. ;)

diyana said...

Saya nak putih, itam, brown... Nk reserve dulu.. Insyaallah isnin saya bayar.. Boleh bg kurang x? Nk ambil lagi

hanna sakura said...

assalamualaikum. myra, nk tnye yg hitam available lg x?

Shazwina said...

yg hitam ada lg? kalau ada nak reserve boleh? :)

Shazwina said...

yg hitam ada lg? kalau ada nak reserve please :)

Anonymous said...

Salam. Boleh buat tempahan black inner x?

zeeyra esa said...

salam,akak,nak warne hitam..ada lagi tak?

Anonymous said...

Ade size tak?

scha natasha said...

Salam . still ade ke inner ni kak myra ?

zz said...

Salam...nak tanya..inner ni ada lagi tak?

PLACE YOUR ORDER NOW!

As salam, terima kasih kerana ingin membeli-belah di De' Myra Shop.Sila pastikan anda mengisi ORDER FORM dibawah dengan lengkap yer supaya tidak timbul sebarang masalah semasa kami membalas order anda. Jika anda telah benar2 bersedia utk membeli dan membuat pembayaran spt tempoh yg telah diberikan, baru anda isi form yer
NAMA:
EMAIL:
ALAMAT
POSKOD:
NUM TELEFON:
KOD/ITEM/KUANTITI/SAIZ:
PILIHAN KEDUA (JIKA ITEM DIATAS TIADA):
CARA PEMBAYARAN MAYBANK (152077390232) SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CIMB (04120024128529)SITI NUR AMIRAH NADHIRAH demyrashop@ymail.com
CARA PEMBAYARAN:
PERTANYAAN :
SAYA BERSETUJU TEMPAHAN SAYA DIBATALKAN SEKIRANYA SAYA TIDAK MEMBUAT PEMBAYARAN SELEPAS 24 JAM TEMPAHAN DIBUAT: YA

Create a web form here

Jom Klik LIKE!

 

Copyright © 2013 Reserved to De' Myra Shop
Design by Cik Kumbang